Hačkovaná hračka - Kocúrik Félix 34cm Zväčšiť

Hačkovaná hračka - Kocúrik Félix 34cm

Pamätáte si na svojho obľúbeného plyšáka z detstva? Tá mäkká hračka, ktorá bola pri vás v smútku, radosti a všetkých tých vzácnych momentov? Plyšové hračky nie sú len obyčajné kúsky textilu a výplne. Sú to verní kamaráti.

41,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

HHOM-1

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS18.09.
Osobný odber – Packeta19.09.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava18.09.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Pamätáte si na svojho obľúbeného plyšáka z detstva? Tá mäkká hračka, ktorá bola pri vás v smútku, radosti a všetkých tých vzácnych momentov? Plyšové hračky nie sú len obyčajné kúsky textilu a výplne. Sú to verní kamaráti, ktorí v deťoch vzbudzujú bezpečie, podporujú tvorivosť a rozvíjajú emocionálnu inteligenciu. Plyšák je prvým priateľom každého dieťaťa - je to niečo viac než len hračka, je to spoločník na celý život.

Predstavujeme vám nášho okúzľujúceho háčkovaného kocúrika Felixa z Francúzska. Šedý kocúrik, ktorý má na sebe modro-biele pásikavé „tričko“, červený noštek a milý úsmev, sa rýchlo stane obľúbeným spoločníkom vašich detí. Jedným z jeho výrazných prvkov je krásna baretka, ktorá mu dodáva francúzsky nádych a eleganciu. Táto baretka z neho robí zvláštneho a nezameniteľného spoločníka. Jeho mäkký a hebký povrch je príjemný na dotyk, čo jej robí ideálnym na mojkanie a objímanie. Tento malý priateľ nie je len pre deti; jeho šarm a priateľský vzhľad si zamilujú aj dospelí milovníci zvierat.

Objavte kúzlo detských snov a potešte svojich najmenších naším jedinečným háčkovaným kocúrikom. Urobte radosť sebe a svojim blízkym hračkou, ktorá skutočne teší a prináša radosť na každý deň. Neváhajte a objednajte si túto rozkošnú hračku ešte dnes!

S láskou a odhodlaním tvorené

Naše háčkované hračky nie sú iba ďalší produkt z výrobnej linky. Každý jeden kúsoček tejto hračky je výsledkom starostlivej a oddanej práce Mišky, ktorá popri práci venuje každý voľný okamih svojmu remeslu. Miška vie, že každej jednej hračke venuje mnoho hodín svojho času. Upiera svoj zrak na detail, pracuje s každým centimetrom, len aby mohla do rúk vašich detí vložiť niečo skutočne výnimočné. Jej odhodlanie a vášeň sú ukryté v každom očku, každom stehu, každom farebnom vrkôčiku. Pre Mišku je každá hračka symbolom radosti a šťastia, pretože vie, že jej práca rozdáva úsmevy.

Slovenský, lokálny a unikátny

V dnešnom globalizovanom svete si viac ceníme domáce produkty. Naše Háčkované hračky nie sú výnimkou. Sú vyrábané s láskou priamo na Slovensku, kde podporujeme miestnych tvorcov a prispievame k rastu našej ekonomiky. Každá hračka nesie pečiatku kvality a autenticity našej krásnej krajiny. Kúpou tejto hračky podporujete nielen Mišku a ďalších lokálnych výrobcov, ale aj udržiavate tradície a remeslá, ktoré majú hlboké korene v našej kultúre.


Špecifikácie:

  • Rozmery:
    • celková dĺžka: 34cm
    • dĺžka tela: 25cm
    • dĺžka rúk: 13cm
    • dĺžka nôh: 10cm
    • dĺžka chvosta: 14cm
    • Klobúčik: priemer 7cm
  • Farba: sivá, modro-biele "tričko", biely klobúk, červený nos
  • Bezpečnostné oči

Použitie a starostlivosť - Kocúr Félix je nielen krásny, ale aj prakticky. Môžete ho jednoducho čistiť ručným praním v chladnej vode s jemným pracím prostriedkom. Nezabudnite nechať uschnúť na vzduchu pre zachovanie jej krásneho vzhľadu.

Prečo si zamilujete Kocúra Félixa?

  1. Ručne vyrobená kvalita: Každý kocúrik Félix je starostlivo háčkovaný s láskou a precíznosťou. Ručne vyrobené hračky ponúkajú vyššiu úroveň detailov a kvality, ktorú nenájdete u masovo vyrábaných produktov.
  2. Bezpečné materiály: Používame len hypoalergénne a bezpečné priadze, ktoré sú jemné k detskej pokožke. Nemusíte sa obávať žiadnych nebezpečných chemikálií alebo škodlivých látok.
  3. Stimuluje predstavivosť: Kocúr Félix nie je len hračka, ale aj spoločník na dobrodružstvá. Vaše dieťatko s jej pomocou zažije nespočetné príbehy plné fantázie a kreativity.
  4. Rozvíja emocionálne zručnosti: Tvorba priateľstva s kocúrom Félixom napomáha deťom rozvíjať emocionálne a sociálne zručnosti. Deti sa učia o starostlivosti, zodpovednosti a empatii.
  5. Perfektný darček: Či už hľadáte ideálny darček k narodeninám, sviatkom alebo len preto, že chcete potešiť, Kocúr Félix je voľba, ktorá rozjasní každý deň.


Odpovede na Vaše otázky:

  1. Je vhodná pre malé deti? Áno, Kocúrik Félix je bezpečný pre deti všetkých vekových kategórií. Pre deti do 3 rokov odporúčame hračku používať pod dohľadom dospelých. Očká ma bezpečnostné.
  2. Môžem ju prať v práčke? Odporúčame ručné pranie pre zachovanie najlepšej kvality a vzhľadu.
  3. Je vhodná aj pre alergikov? Áno, používané materiály sú hypoalergénne a bezpečné pre citlivú pokožku.
30 podobných produktov v rovnakej kategórii