Kancelárska stolička Gamin - 2. Trieda

Produkt ponúkame v zľave, nakoľko je vidieť na fotografii odtlačok od spodnej časti rúrky na opierke, no nič však nebráni produktu v jeho 100 percentnom používaní.

149,95 € s DPH

169,95 €

-20 €

Posledné kusy na sklade.

  • Červená

Nové

8978

5900779934184

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS18.09.
Osobný odber – Packeta19.09.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava18.09.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Otočné herné kreslo je pre milovníkov počítačových hier nepostrádateľnou vecou. Konštrukcia zaručuje plný komfort používania počas mnohých hodín hier alebo práce. Perfektné pre hráčov, ako aj pre ľudí, ktorí z hobby a profesionálnych dôvodov trávia veľa hodín za počítačom alebo stolom. Správne nastavenie stoličky a správna poloha tela sú veľmi dôležité pre zdravie a minimalizujú riziko neskorších súvisiacich ochorení.

Stolička má možnosť nastavenia výšky sedadla ako aj nastavenia sklonu operadla. Bez ohľadu na výšku používateľa bude vyhovovať každému človeku. Možnosť náklonu v ľubovoľnej polohe umožňuje pohodlné a na mieru šité použitie pri hraní. Ak si chce užívateľ chvíľu oddýchnuť, stačí sklopiť operadlo a neblokovať páku, umožní to kývanie, pričom sa zabezpečí dostatočné prekrvenie a tiež sa zníži svalové napätie. Pomocou polohy v ľahu možno kreslo použiť aj na sledovanie filmov. Výsuvná sklopná opierka nôh ukrytá pod sedadlom zaisťuje pohodlie a zlepšuje prekrvenie nôh. Špeciálny profil sedadla robí stoličku mimoriadne pohodlnou na sedenie a únava nie je taká výrazná ako v prípade bežných, jednoduchších modelov kresiel.

 Kreslo je vyrobené z ​​hladkého a ľahko čistiteľného materiálu. výrobok vám bude určite slúžiť dlho. Kreslo má zaujímavý a atraktívny dizajn. Je udržiavaný v športovom štýle. Starostlivé spracovanie a estetické prevedenie s dôrazom na detail mu nepochybne dajú hodnotu.

  • SILIKÓNOVÉ KOLIESKÁ - silikónové kolieska zabezpečia ochranu podlahy proti poškriabaniu. Nepotrebujete používať ani ochranné podložky, ktoré sa ťažko čistia a po určitom čase nevyzerajú pekne. Pohyb je vďaka ním tichý a pohodlný.
  • NASTAVITEĽNÉ SKLÁDANIE S UZAMKNUTÍM - stoličku je možné sklopiť do ľubovoľnej polohy, čo umožní pohodlné použitie pri hraní. Zabezpečí správne polohovanie chrbtice, po zvolení príslušnej polohy ju môžeme zablokovať stlačením páčky smerom dole. Ak si chce užívateľ chvíľu oddýchnuť, stačí sklopiť operadlo a neblokovať páku.
  • DODATOČNÉ Vankúše + podložka na NOHY - kreslo má výsuvnú výklopnú opierku nôh, ukrytú pod sedadlom, ktorá poskytuje pohodlie a zlepšuje krvný obeh v nohách. Správna poloha minimalizuje únavu tela a vylučuje bolesť svalov spôsobenú nesprávnym sedením. Starajte sa o svoje zdravie, ako aj o zdravie svojho dieťaťa!
  • ATRAKTÍVNY VZHĽAD - kreslo má zaujímavý a atraktívny vzhľad je v športovom, typicky mužskom štýle. Dôsledné spracovanie a estetické prevedenie s dôrazom na detail mu nepochybne dajú hodnotu. Stolička má široké sedadlo, ktoré zaistí voľné a pohodlné používanie. Udržuje používateľa v dobrej polohe počas hrania. Kreslo má tiež protišmykové podrúčky, ktoré sú odolné proti deformácii; poskytujú pohodlnú oporu, znižujú bolesť lakťov a znižujú tlak na chrbticu. Produkt má certifikáty SGS a CE.

 

ŠPECIFIKÁCIA

 

  •    certifikáty: CE, SGS
  •    farba: čierna a modrá, červená
  •    maximálna nosnosť: 150 kg
  •    materiál: kov + pena EPE + ekokoža
  •    kolieska: silikónové
  •    celkové rozmery (dĺžka / šírka / výška): 116 až 124x63x63cm
  •    hmotnosť: 19,5 kg
  •    hmotnosť s balením: 19,8 kg

 

30 podobných produktov v rovnakej kategórii