Hačkovaná hračka - Medveď Miško 40cm Zväčšiť

Hačkovaná hračka - Medvedík Miško 40cm

Pamätáte si na svojho obľúbeného plyšáka z detstva? Tá mäkká hračka, ktorá bola pri vás v smútku, radosti a všetkých tých vzácnych momentov? Plyšové hračky nie sú len obyčajné kúsky textilu a výplne. Sú to verní kamaráti.

38,45 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

HHOM-4

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS08.10.
Osobný odber – Packeta09.10.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava08.10.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Pamätáte si na svojho obľúbeného plyšáka z detstva? Tá mäkká hračka, ktorá bola pri vás v smútku, radosti a všetkých tých vzácnych momentov? Plyšové hračky nie sú len obyčajné kúsky textilu a výplne. Sú to verní kamaráti, ktorí v deťoch vzbudzujú bezpečie, podporujú tvorivosť a rozvíjajú emocionálnu inteligenciu. Plyšák je prvým priateľom každého dieťaťa - je to niečo viac než len hračka, je to spoločník na celý život.

Medvedík Miško je nádhernou hačkovanou hračkou, ktorá okamžite očarí svojím roztomilým vzhľadom. Má milý výraz na tvári, ktorý je doplnený ružovými líčkami, čo mu dodáva priateľský a jemný vzhľad. Miško má roztomilé ušká, ktoré sa krásne vypínajú na vrchole jeho hlavy, a dlhé nohy, ktoré mu dodávajú charakteristický vzhľad. Je oblečený do farebných krátkych nohavíc na traky, čo z neho robí ešte veselšiu a hravejšiu postavičku. Tento medvedík je ideálnym spoločníkom pre deti, ktorý svojim vzhľadom prináša radosť a spokojnosť každému, kto sa s ním stretne. Jeho mäkký a hebký povrch je príjemný na dotyk, čo jej robí ideálnym na mojkanie a objímanie. Tento malý priateľ nie je len pre deti; jeho šarm a priateľský vzhľad si zamilujú aj dospelí milovníci zvierat.

Objavte kúzlo detských snov a potešte svojich najmenších naším jedinečným háčkovaným medvedíkom. Urobte radosť sebe a svojim blízkym hračkou, ktorá skutočne teší a prináša radosť na každý deň. Neváhajte a objednajte si túto rozkošnú hračku ešte dnes!

S láskou a odhodlaním tvorené

Naše háčkované hračky nie sú iba ďalší produkt z výrobnej linky. Každý jeden kúsoček tejto hračky je výsledkom starostlivej a oddanej práce Mišky, ktorá popri práci venuje každý voľný okamih svojmu remeslu. Miška vie, že každej jednej hračke venuje mnoho hodín svojho času. Upiera svoj zrak na detail, pracuje s každým centimetrom, len aby mohla do rúk vašich detí vložiť niečo skutočne výnimočné. Jej odhodlanie a vášeň sú ukryté v každom očku, každom stehu, každom farebnom vrkôčiku. Pre Mišku je každá hračka symbolom radosti a šťastia, pretože vie, že jej práca rozdáva úsmevy.

Slovenský, lokálny a unikátny

V dnešnom globalizovanom svete si viac ceníme domáce produkty. Naše Háčkované hračky nie sú výnimkou. Sú vyrábané s láskou priamo na Slovensku, kde podporujeme miestnych tvorcov a prispievame k rastu našej ekonomiky. Každá hračka nesie pečiatku kvality a autenticity našej krásnej krajiny. Kúpou tejto hračky podporujete nielen Mišku a ďalších lokálnych výrobcov, ale aj udržiavate tradície a remeslá, ktoré majú hlboké korene v našej kultúre.


Špecifikácie:

  • Rozmery:
    • celková dĺžka: 40cm
    • dĺžka tela a hlavy : 23cm
    • dĺžka rúk: 10cm
    • dĺžka nôh: 17cm
  • Farba: hnedý, farebné traky
  • Bezpečnostné oči

Použitie a starostlivosť Medvedík Miško je nielen krásny, ale aj prakticky. Môžete ho jednoducho čistiť ručným praním v chladnej vode s jemným pracím prostriedkom. Nezabudnite nechať uschnúť na vzduchu pre zachovanie jej krásneho vzhľadu.

Prečo si zamilujete Kocúra Félixa?

  1. Ručne vyrobená kvalita: Každý Medvedík Miško je starostlivo háčkovaný s láskou a precíznosťou. Ručne vyrobené hračky ponúkajú vyššiu úroveň detailov a kvality, ktorú nenájdete u masovo vyrábaných produktov.
  2. Bezpečné materiály: Používame len hypoalergénne a bezpečné priadze, ktoré sú jemné k detskej pokožke. Nemusíte sa obávať žiadnych nebezpečných chemikálií alebo škodlivých látok.
  3. Stimuluje predstavivosť: Medvedík Miško nie je len hračka, ale aj spoločník na dobrodružstvá. Vaše dieťatko s jej pomocou zažije nespočetné príbehy plné fantázie a kreativity.
  4. Rozvíja emocionálne zručnosti: Tvorba priateľstva s medvedíkom Miškom napomáha deťom rozvíjať emocionálne a sociálne zručnosti. Deti sa učia o starostlivosti, zodpovednosti a empatii.
  5. Perfektný darček: Či už hľadáte ideálny darček k narodeninám, sviatkom alebo len preto, že chcete potešiť, Medvedík Miško je voľba, ktorá rozjasní každý deň.


Odpovede na Vaše otázky:

  1. Je vhodná pre malé deti? Áno, Medvedík Miško je bezpečný pre deti od 3 rokov. Pre deti do 3 rokov neodporúčame hračku používať kvôli gombíkom na trakoch. Hračku je možné použiť aj pre mladšie deti, avšak je potrebné medvedíkovi vyzliecť traky. Očká má bezpečnostné.
  2. Môžem ju prať v práčke? Odporúčame ručné pranie pre zachovanie najlepšej kvality a vzhľadu.
  3. Je vhodná aj pre alergikov? Áno, používané materiály sú hypoalergénne a bezpečné pre citlivú pokožku.
30 podobných produktov v rovnakej kategórii