Stierateľné umývacie fixky - 20 KS

Spoznajte tieto úžasné fixky pre deti, ktoré sú stierateľné aj umývateľné! Ide o sadu 20 ks pestrofarebných fixiek, ktoré vášmu dieťaťu zaistia veľa hodín tvorivej zábavy. Fixky pre deti sú navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť a pohodlie najmenších používateľov. 

6,55 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

200606

872002906317

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS23.09.
Osobný odber – Packeta24.09.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava23.09.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Spoznajte tieto úžasné fixky pre deti, ktoré sú stierateľné aj umývateľné! Ide o sadu 20 ks pestrofarebných fixiek, ktoré vášmu dieťaťu zaistia veľa hodín tvorivej zábavy. Fixky pre deti sú navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť a pohodlie najmenších používateľov. Majú špeciálne rukoväte, ktoré perfektne padnú do detských rúk. Atrament použitý vo fixkách je navyše netoxický a ľahko sa zmýva, čo zaisťuje pokojnú a bezpečnú zábavu bez strachu zo škvŕn na oblečení, stenách alebo nábytku. Sada 20 kusov viacfarebných fixiek poskytne vášmu dieťaťu neobmedzené kreatívne možnosti. Môžu si predstavovať farebné krajiny, vytvárať fantastické postavičky alebo zdobiť karty a zápisníky. Jediným obmedzením je vaša predstavivosť! Ďalšou výhodou je, že sú ľahko umývateľné. Stačí teplá voda a mydlo alebo obyčajná bielizeň.
Majú špeciálne hroty, ktoré umožňujú maľovať čiary rôznej hrúbky v závislosti od uhla fixky. Jedinečný dizajn špičiek ich robí odolnými voči zatlačeniu dovnútra.
Rozmery:
13,5 cm x cca 1,5 cm (priemer)
Poskytnite svojmu dieťaťu najvyššiu kvalitu a bezpečnosť pri umeleckej hre. Objednajte si naše fixky pre deti už teraz a doprajte im veľa zábavy pri vytváraní skvelých umeleckých diel!

30 podobných produktov v rovnakej kategórii