Konfety - Podkovičky, zlaté 15g

Podkova je univerzálnym symbolom šťastia a prosperity. Či už oslavujete svadbu, narodeniny alebo novoročnú párty, naši konfety zaručujú, že do vašej udalosti prinesú pozitívnu energiu a príjemnú atmosféru.

1,45 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

KONS4-019

5904555035904

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS23.09.
Osobný odber – Packeta24.09.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava23.09.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavte si svoju oslavu posypanú zlatou žiarou! Oslava, na ktorú sa bude dlho spomínať, začína malými detailmi, ktoré má veľký dopad. Predstavujme vám naše zlaté fóliové konfety v tvare podkovy – perfektným spôsobom, ako pridať nádych luxusu a šťastia do každej príležitosti.

Prečo práve tieto konfety?Symbol šťastia: Podkova je univerzálnym symbolom šťastia a prosperity. Či už oslavujete svadbu, narodeniny alebo novoročnú párty, naši konfety zaručujú, že do vašej udalosti prinesú pozitívnu energiu a príjemnú atmosféru.

Zlatá farba je synonymom bohatstva, úspechu a elegancie. Tieto konfety zamatovo žiaria a ľahko upútajú pozornosť každej osoby, ktorá prejaví záujem o detaily. Ich lesk a šarm vytvoria nezabudnuteľný dojem a dodajú vašim fotkám nádherný vizuálny efekt.

Naše konfety sú vyrobené z kvalitnej fólie, ktorá je odolná a ľahko sa neroztrhne. To znamená, že sa nerozpadnú pri najmenšom kontakte, čím zabezpečíte, že oslavu zdobí len to najlepšie.

Výhody použitia našich konfet

  • Jednoduché použitie: Balenie obsahuje 15 gramov zlatých konfet, ktoré môžete jednoducho rozptýliť prakticky kdekoľvek – na stoly, podlahu alebo ich zapojením do balónikov či konfety delíry.
  • Univerzálnosť: Hodí sa na akúkoľvek príležitosť, od intímnych rodinných posedení po extravagantné spoločenské udalosti.
  • Skvelý doplnok: Ľahko kombinujte s inými dekoráciami. Zlaté konfety pridajú tú správnu iskru do akejkoľvek farebnej schémy a výrazne zlepšia celkový vzhľad vašich priestorov.

Špecifikácie:

  • Tvar: podkova
  • Farba: zlatá
  • Balenie: 15g
30 podobných produktov v rovnakej kategórii