Korok do fľaše s LED pásikom 197cm

Predstavte si produkt, ktorý okamžite premení každú bežnú fľašu na úchvatnú dekoráciu plnú teplého svetla a elegancie. To je presne to, čo dostanete s naším korkom do fľaše s LED pásikom 197 cm.

2,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

LEDC5

5900779184749

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS22.10.
Osobný odber – Packeta23.10.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava22.10.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavte si produkt, ktorý okamžite premení každú bežnú fľašu na úchvatnú dekoráciu plnú teplého svetla a elegancie. To je presne to, čo dostanete s naším korkom do fľaše s LED pásikom 197 cm. Tento dekoračný doplnok je navrhnutý tak, aby očaril každého, kto naňho uprie svoj pohľad, a priniesol vám nespočetne veľa možností, ako zútulniť váš interiér.

Na korku je umiestnený LED pásik s 20 bezfarebnými svetielkami, ktoré vyžarujú teplé biele svetlo. Takéto svetlo nielenže vytvára útulnú atmosféru, ale tiež pridáva do každého priestoru nádych sofistikovanosti.
Pásik má dĺžku až 197 cm, čo umožňuje kreatívne možnosti jeho umiestnenia a úpravy podľa vašej predstavy. Vďaka tejto dĺžke budete môcť ozdobiť aj väčšie fľaše

Korok má rozmery cca 2,5 x 4,5 cm, čo znamená, že sa dokonale hodí do väčšiny fliaš. Stačí ho jednoducho vložiť do hrdla fľaše a LED pásik upraviť podľa vášho vkusu.

Obsahuje batérie: Nemusíte sa obávať zháňania batérií. Korok je napájaný 3 x LR44 batériami, ktoré sú súčasťou balenia. Výrobok má výkon 0,45W a napätie 4,5V, čo zabezpečuje dlhú životnosť a spoľahlivý výkon.

Tento výrobok je určený na vnútorné použitie, čo je ideálne pre vytvorenie útulnej atmosféry v obývačke, spálni či na oslave. Nemusíte sa obávať nečakaných poveternostných podmienok, váš produkt bude vždy fungovať optimálne.

  • Večerné osvetlenie: Vložte korok do prázdnej fľaše od vína a umiestnite ju na policu, stôl alebo parapet ako jemné nočné svetielko.
  • Romantické dekorácie: Pripravte si doma romantickú atmosféru pri večeri alebo počas špeciálnych príležitostí.
  • Sviatočné ozdoby: Použite LED pásik na dekoráciu vianočných fľašiek, ktoré rozžiaria váš sviatočný stôl.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii