Puzzle v drevenej krabičke - Slovensko - Vojenská technika

Drevené skladačky sú výborným tipom na dar pre každého nadšenca, ktorý rád objavuje historickú a modernú vojenskú techniku - tanky, delá, lietadlá a stíhačky.

47,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

PDK14

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS18.09.
Osobný odber – Packeta19.09.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava18.09.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Drevené skladačky sú výborným tipom na dar pre každého nadšenca, ktorý rád objavuje historickú a modernú vojenskú techniku - tanky, delá, lietadlá a stíhačky. Skladačka ponúka rôzne možnosti použitia; nielenže si ju môžete zavesiť na stenu ako ozdobu, ale výborne poslúži aj ako vedomostná hra a zábava pre všetky vekové kategórie. Jednotlivé diely sú starostlivo vyrobené z topoľovej preglejky s hrúbkou 4 mm, bez povrchovej úpravy. Každý kus je presne vyrezaný, gravírovaný a ručne opracovaný. Balenie obsahuje 12 starostlivo ručne opracovaných dielov s príslušným gravírovaním, ktoré sú zlepené lepidlom na drevo.


Odporúčanie: Balenie aj skladačky sú bez povrchovej úpravy, preto ich neodporúčame vystavovať vlhkému prostrediu alebo priamemu slnečnému žiareniu. Materiál nie je odolný voči oteru, preto je potrebné so skladačkou narábať veľmi opatrne, aby nedošlo k mechanickému poškodeniu.
VOJENSKA TECHNIKA

Stručný prehľad produktu:

  • Rozmery zložená skladačka: 730 x 345 mm
  • Rozmery drevenej krabičky: 210 x 150 x 90 mm
  • Vhodné pre dospelých a deti od 8 rokov
  • Materiál: Topoľová preglejka
  • Hrúbka preglejky: 4 mm

Vyrobené na Slovensku

30 podobných produktov v rovnakej kategórii