Puzzle v drevenej krabičke - Slovensko - Herbár

Drevené puzzle sú výborným tipom na darček pre každého nadšenca prírody, ktorý sa rád venuje tvorbe vlastného Herbára byliniek a zdravému životnému štýlu.

47,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

PDK16

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS18.09.
Osobný odber – Packeta19.09.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava18.09.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Drevené puzzle sú výborným tipom na darček pre každého nadšenca prírody, ktorý sa rád venuje tvorbe vlastného Herbára byliniek a zdravému životnému štýlu. Puzzle ponúkajú mnoho možností využitia – nielenže si ich môžete zavesiť na stenu ako dekoráciu, ale tiež skvele poslúžia aj ako náučná hra a zábava pre ľudí všetkých vekových kategórií. Každý diel je precízne vyrobený z topoľovej preglejky s hrúbkou 4 mm, bez povrchovej úpravy. Jednotlivé kúsky sú starostlivo vyrezané, gravírované a ručne opracované. Balenie obsahuje 12 starostlivo ručne opracovaných dielov s príslušným gravírovaním, ktoré sú zlepené dreveným lepidlom.
Odporúčanie: Krabička aj puzzle sú bez povrchovej úpravy, preto ich neodporúčame vystavovať vlhkému prostrediu, ani priamemu slnečnému žiareniu. Materiál nie je odolný voči oteru, takže pri manipulácii so skladačkou je potrebné postupovať veľmi opatrne, aby nedošlo k mechanickému poškodeniu.

Stručný prehľad produktu:

  • Rozmery zložená skladačka: 730 x 345 mm
  • Rozmery drevenej krabičky: 210 x 150 x 90 mm
  • Vhodné pre dospelých a deti od 8 rokov
  • Materiál: Topoľová preglejka
  • Hrúbka preglejky: 4 mm

Vyrobené na Slovensku

30 podobných produktov v rovnakej kategórii