Káblové slúchadlá - Lightening

Pohodlné slúchadlá do uší vám spríjemnia každý okamih života! Či už ide o pohodovú prechádzku po meste alebo dlhé hodiny v práci! Jednoduchý dizajn a klasická farba sa perfektne hodí ku každému outfitu!

5,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

5322

5903039730755

Doručenie ZDARMA od 50 €

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Pohodlné slúchadlá do uší vám spríjemnia každý okamih života! Či už ide o pohodovú prechádzku po meste alebo dlhé hodiny v práci! Jednoduchý dizajn a klasická farba sa perfektne hodí ku každému outfitu! Najdôležitejšie je, že slúchadlá sú neskutočne pohodlné. In-ear dizajn a vhodná profilácia, vďaka ktorej sa prispôsobia tvaru ucha. Bezpečne držia a izolujú od okolitých zvukov. Slúchadlá sa používajú výnimočne jednoducho. Majú Lightning konektor, takže ich môžete pripojiť k akémukoľvek zariadeniu i-Phone a budú okamžite fungovať.
Diaľkové ovládanie umiestnené na kábli vám umožní prijať hovor, zastaviť a prehrať hudbu a zmeniť jej hlasitosť! Skladbu môžete navyše jednoducho pretočiť dozadu bez toho, aby ste museli zariadenie vyberať z vrecka. Kábel je dlhý 120 cm, takže môžete pohodlne sedieť pred počítačom alebo strčiť telefón do vrecka!

Ako to funguje:
Aby slúchadlá fungovali, pripojte ich do telefónu, potom zapnite Bluetooth a pripojte sa k zariadeniu.