Pexeso v drevenej krabičke - Slovensko - Vojenská technika

Drevené PEXESO je výborným nápadom na darček pre každého nadšenca, ktorý rád spoznáva historickú a modernú vojenskú techniku. Na tomto pexese nájdete historické tanky, vozidlá, lietadlá, stíhačky, vrtuľníky a iné od svetoznámych značiek.

42,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

PDK17

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS18.09.
Osobný odber – Packeta19.09.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava18.09.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Drevené PEXESO je výborným nápadom na darček pre každého nadšenca, ktorý rád spoznáva historickú a modernú vojenskú techniku. Na tomto pexese nájdete historické tanky, vozidlá, lietadlá, stíhačky, vrtuľníky a iné od svetoznámych značiek. PEXESO poslúži ako náučná hra, ale aj ako zábava pre ľudí všetkých vekových kategórií. Jednotlivé diely sú precízne vyrobené z topoľovej preglejky s hrúbkou 4 mm, bez povrchovej úpravy. Každá časť je starostlivo vyrezaná, gravírovaná a ručne opracovaná. Krabička pozostáva zo siedmich starostlivo ručne opracovaných častí s príslušným gravírovaním, ktoré sú zlepené dreveným lepidlom.
Odporúčanie: Krabička aj PEXESO sú bez povrchovej úpravy, preto ich neodporúčame vystavovať vlhkému prostrediu ani priamemu slnečnému žiareniu. Materiál nie je odolný voči oteru, takže pri manipulácii s dielmi je potrebné postupovať veľmi opatrne, aby nedošlo k mechanickému poškodeniu.

Stručný prehľad produktu:

  • Rozmery drevenej krabičky: 130 x 110 x 60 mm
  • Rozmery jedného pexesa: 38 x 48 mm
  • Počet ks pexesa v balení: 60 ks
  • Vhodné pre dospelých a deti od 8 rokov
  • Materiál: Topoľová preglejka
  • Hrúbka preglejky: 4 mm, 5 mm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii