Hačkovaná hračka - bábika Klára 28cm Zväčšiť

Hačkovaná hračka - bábika Klára 28cm

57,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

HHOM-8

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS08.10.
Osobný odber – Packeta09.10.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava08.10.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Pamätáte si na svojho obľúbeného plyšáka z detstva? Tá mäkká hračka, ktorá bola pri vás v smútku, radosti a všetkých tých vzácnych momentov? Plyšové hračky nie sú len obyčajné kúsky textilu a výplne. Sú to verní kamaráti, ktorí v deťoch vzbudzujú bezpečie, podporujú tvorivosť a rozvíjajú emocionálnu inteligenciu. Plyšák je prvým priateľom každého dieťaťa - je to niečo viac než len hračka, je to spoločník na celý život.

Bábika Klára je nádhernou hačkovanou hračkou, ktorá okamžite očarí svojím roztomilým vzhľadom. Má milý výraz na tvári, ktorý je doplnený  ružovými líčkami, čo jej dodáva priateľský a nežný vzhľad. Klára má roztomilé očká, ktoré sú živé a veselé, a nosí ružové šaty, ktoré majú dve krásne zdobené sukničky a nadýchané rukávy. Na jej hlave sa nachádza čiapočka s ozdobou, ktorá krásne dopĺňa celý jej vzhľad.

Klára je úplne rozkošná a svojím vzhľadom prináša radosť každému, kto sa s ňou stretne. S jej nádherne ružovými šatami a jedinečnou čiapočkou sa stáva neodolateľnou kamarátkou pre deti, s ktorou sa môžu hrať a maznáť.  Bábika Klára je ideálnym spoločníkom, ktorý vnáša do detského sveta fantáziu a kúzlo.Tvár tejto jedinečnej hačkovanej hračky je plný láskavosti a nehy. Má roztomilý výraz, ktorý vždy vykúzli úsmev na tvári. Jej líčka sú jemne sfarbené do ružových tónov, čo jej pridáva zdravý a živý vzhľad.

Bábika Klára je ideálna na objímanie, hru aj dekoráciu. Stačí jediný pohľad a hneď si ju zamilujete. Jej mäkký a hebký povrch je príjemný na dotyk, čo ju robí ideálnou na mojkanie a objímanie. Tento malý priateľ nie je len pre deti; jeho šarm a priateľský vzhľad si zamilujú aj dospelí milovníci zvierat.


Objavte kúzlo detských snov a potešte svojich najmenších naším jedinečným háčkovanou bábikou. Urobte radosť sebe a svojim blízkym hračkou, ktorá skutočne teší a prináša radosť na každý deň. Neváhajte a objednajte si túto rozkošnú hračku ešte dnes!

S láskou a odhodlaním tvorené

Naše háčkované hračky nie sú iba ďalší produkt z výrobnej linky. Každý jeden kúsoček tejto hračky je výsledkom starostlivej a oddanej práce Mišky, ktorá popri práci venuje každý voľný okamih svojmu remeslu. Miška vie, že každej jednej hračke venuje mnoho hodín svojho času. Upiera svoj zrak na detail, pracuje s každým centimetrom, len aby mohla do rúk vašich detí vložiť niečo skutočne výnimočné. Jej odhodlanie a vášeň sú ukryté v každom očku, každom stehu, každom farebnom vrkôčiku. Pre Mišku je každá hračka symbolom radosti a šťastia, pretože vie, že jej práca rozdáva úsmevy.

Slovenský, lokálny a unikátny

V dnešnom globalizovanom svete si viac ceníme domáce produkty. Naše Háčkované hračky nie sú výnimkou. Sú vyrábané s láskou priamo na Slovensku, kde podporujeme miestnych tvorcov a prispievame k rastu našej ekonomiky. Každá hračka nesie pečiatku kvality a autenticity našej krásnej krajiny. Kúpou tejto hračky podporujete nielen Mišku a ďalších lokálnych výrobcov, ale aj udržiavate tradície a remeslá, ktoré majú hlboké korene v našej kultúre.


Špecifikácie:

  • Rozmery:
    • celková dĺžka: 28cm
    • dĺžka hlavy tela: 22cm
    • dĺžka rúk: 8cm
    • dĺžka nôh: 8cm
  • Farva: zelená, modré oblečenie

Použitie a starostlivosť Bábika Klára je nielen krásna, ale aj praktická. Môžete ju jednoducho vyčistiť ručným praním v studenej vode s jemným pracím prostriedkom. Nezabudnite nechať uschnúť na vzduchu pre zachovanie jej krásneho vzhľadu.

Prečo si zamilujete Bábiku Kláru?

  1. Ručne vyrobená kvalita: Každá hračka je starostlivo háčkovaná s láskou a precíznosťou. Ručne vyrobené hračky ponúkajú vyššiu úroveň detailov a kvality, ktorú nenájdete u masovo vyrábaných produktov.
  2. Bezpečné materiály: Používame len hypoalergénne a bezpečné priadze, ktoré sú jemné k detskej pokožke. Nemusíte sa obávať žiadnych nebezpečných chemikálií alebo škodlivých látok.
  3. Stimuluje predstavivosť: Bábika Klára nie je len hračka, ale aj spoločník na dobrodružstvá. Vaše dieťatko s jej pomocou zažije nespočetné príbehy plné fantázie a kreativity.
  4. Rozvíja emocionálne zručnosti: Tvorba priateľstva s Klárou napomáha deťom rozvíjať emocionálne a sociálne zručnosti. Deti sa učia o starostlivosti, zodpovednosti a empatii.
  5. Perfektný darček: Či už hľadáte ideálny darček k narodeninám, sviatkom alebo len preto, že chcete potešiť, Klára je voľba, ktorá rozjasní každý deň.


Odpovede na Vaše otázky:

  1. Je vhodná pre malé deti? Áno, je bezpečná pre deti všetkých vekových kategórií. Pre deti do 3 rokov odporúčame hračku používať pod dohľadom dospelých. Očká ma bezpečnostné.
  2. Môžem ju prať v práčke? Odporúčame ručné pranie pre zachovanie najlepšej kvality a vzhľadu.
  3. Je vhodná aj pre alergikov? Áno, používané materiály sú hypoalergénne a bezpečné pre citlivú pokožku.
30 podobných produktov v rovnakej kategórii